Matrix Moldovenesc (parodie)

Publicat de Admin | Etichete: | Posted On miercuri, 30 septembrie 2009 at 23:16


Anul:1999
Gen: Comedie
Regizor:The Wachowski Brothers
Autorul scenariului:Andy Wachowski, Larry Wachowski
Actori:Keanu Reeves, Lawrence Fishburne, Hugo Weaving, Carrie-Anne Moss
Durata: 2h 10min
Limba:Moldovenească goblin

Descriere:Filmul ştiut de toată lumea "Matrix" în traducere moldovenească goblin.
Realizat de B-zone group şi Zeablyk & Kulyok Entertainment
Domnul Tolean Andreevici - în viaţa de zi cu zi este elev la Ileade şi încă îi девственик, el întîrzie la lecţii şi nu face tema pe acasă, cu nopţile el se transformă în hackerul Ion care fură bani din Banca Naţională a Moldovei, Agroindbank şi altele, el se joacă pînă la ora 6 dimineaţa în Super Mario, şi nu poate să treacă stadia cu щюперщиле, asta pînă primeşte un apel telefonic de la renumitul deadea Morfic.
Dar în acelaşi timp pe Ion îl urmăresc agenţii în frunte cu antivirusul Sămînţă, care vor să afle cum să îl prindă pe Morfic.
Însă Morfic cu echipa reuşesc să îl deconecteze pe Ion de la sistemă, şi Ion află adevărul crunt - acuma este anul 2200, iar cu mulţi ani in urmă, moldovenii o făcut o maşină - Vîtrezvilcă, care scoate alcoolul din sînge. Ea lucra pe energie electrică, şi ei so padcliucit la atomnaia elctrostanţia de la Cernobîl, şi radiaţia de la Cernobîl o ajuns şi în Moldova, şi atunci a venit pizdeţul cel mare - tiomnîe veka Moldovî.
Maşinile vîtrezvilki o dat zboi, ele au găsit de la un hacker de pe o discheta iskustvenîi razum, şi după asta o înţeles că omul bat are mai multă energie decît un acumulator de 120 de volti.
Aproape toţi oamenii o fost băgaţi în vîtrezvilcă asta - unde artificial îi îmbătau. Pe dînşii îi creşteau ca pe răsărită, ei fizic erau îmbătaţi, dar moral, mintea lor era în Matriţă - campiuternaia programa în care nu există jinul - adevărata fericire a omului!

Prorocul spune că o să se nască o dată un om care o să poată să scape Moldova din mîinile la Maşina Vîtrezvilcă.

Comments:

There are 1 comentarii for Matrix Moldovenesc (parodie)

free counters

Filme moldovenesti

Această pagină a fost creată pentru promovarea filmului moldovenesc. Toate fişierele sunt încărcate de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine site-ul nostru. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactaţi site-urile care hostează aceste fişiere.